vineri, 28 septembrie 2012

Noutăţi despre lansarea versiunii finale!


Pentru că vă tot întrebaţi despre lansare, noi am decis să venim cu această postare care, sperăm noi – va clarifica unele aspecte. Lansarea versiunii finale va avea loc luni, 1 octombire 2012 – dată în care textul „Beta” din logo va fi eliminat. Chiar şi după această dată perfecţionarea şi introducerea de noi aplicaţii va continua. Amânările de care „ne-am bucurat” în ultima vreme au o explicaţie cât se poate de simplă– din motive economice am lucrat la mai multe proiecte concomitent, destinate tot vouă - jucătorilor. Astfel am elaborat versiuni ProEco (diferite de cea de tip browser) pentru iPhone şi iPad (vedeţi imaginea alăturată), precum şi o versiune flash pentru reţele de socializare: facebook.com, vk.com, odnoklassniki.com.

  Module şi aplicaţii care mai urmează a fi lansate în versiunea finală www.proeconomica.com:

1.       Modul de remunerare –  acesta va fi lansat în curând, şi este un modul absolut nou.  A fost introdusă moneda ECO (echivalentă cu Euro) pentru a asigura echilibrul de investiţii- remunerare a jucătorilor în cadrul proiectului.   Modulul vine să maximizeze transparenţa acestor operaţiuni.
-           Cum funcţionează?
La încărcarea contului cu Euro primeşti în cont ECO ( 1 Euro=1 ECO). Ulterior poţi vinde moneda ECO la bursa de valori pe GOLD. În meniul de plasare ECO pe piaţă vei avea posibilitatea să selectezi pentru cine va fi vizibilă oferta: pentru toţi jucătorii, cei din ţara ta sau un anumit utilizator.
În plus, în perioada următoare la Bursa de Valori vor apărea ECO de la Stat (din alte venituri încasate de proiect) care vor putea fi cumpărate contra Gold.
La moment, vei putea fi remunerat lunar cu până la 30% din volumul investit, iar în viitor acest procent va fi eliminat treptat.  Şi pentru extrageri: 1 ECO=1Euro.  Modulul ECO a fost lansat pentru a implica în mod direct profiturile încasate de la Bănci şi Societăţi pe Acţiuni, pentru că ECO se cumpără doar cu GOLD.

Notă: Acţiunile virtuale vor putea fi schimbate pe Gold
-          Legătura cu modulul „Invită”
Dacă prietenul pe care l-ai invitat prin intermediul meniului Invită oferă ECO spre vânzare tu vei fi primul care va vedea oferta şi vei avea ocazia (timp de 48 de ore) să îi cumperi ca mai apoi să-i retragi.  Deci ai ocazia să cumperi primul aceşti ECO puşi spre vânzare sau poţi refuza oferta, urmând ca aceasta să devină vizibilă şi celorlalţi utilizatori.  
Împreună cu lansarea acestui modul va fi publicat şi Regulamentul de remuneraţii actualizat.
2.       Modulul politic (alegeri)-  alegerile vor avea loc în luna octombrie.
3.       Oraşul -  am optat pentru un oraş realizat în Flash. Iată şi câteva imagini ca să vă asiguraţi că aplicaţia este la un stadiu avansat de realizare.  

2 comentarii: