luni, 10 decembrie 2012

EDIŢIE SPECIALĂ!



Pentru că are cele mai multe companii din România şi pentru că suntem siguri de faptul că alţi jucători, mai noi, au ce învăţa de la el am decis să îi punem câteva întrebări. Vedeţi în continuare ce strategie de joc consideră  Ovimun58 că e bine să fie adoptată şi ce ar schimba în ProEco, dacă ar avea această ocazie ;).    
-         
      
      ProEconomica: De cât timp joci ProEconomica?
Ovimun58: Din primele zile.

-         ProEconomica: Ce te-a determinat să devii un jucător activ?
Ovimun58: Am fost atras de proiect (era ceva nou, complet diferit pe piaţa simulatoarelor economice, un proiect promiţător, dar cu mari lacune în dezvoltarea lui).

-         ProEconomica: Câte companii ai reuşit să deschizi până acum?
Ovimun58: 76 companii tip SRL, 1 SA şi o participare destul de consistentă la alte 12 SA-uri.

-         ProEconomica: Care domeniu de companii crezi că este mai profitabil şi de ce?
Ovimun58: În momentul actual, având în vedere consumul în creştere al produselor finite, cele mai rentabile companii au devenit cele de materii prime (ai vânzare imediată şi profit zilnic).

-         ProEconomica: Ce strategie consideri că îţi poate aduce success în ProEco? Ovimun58: Acum când proiectul se îndreaptă spre finalizare poţi să-ţi stabileşti o anumită strategie faţă de începuturile lui când în funcţie de schimbările făcute de administraţie am fost nevoit să-mi schimb strategia de joc de 3 ori. Nu pot spune că există o strategie universal valabilă pentru toţi jucătorii. Depinde în primul rând de câţi bani reali e dispus fiecare să investească. Trebuie să existe o combinaţie gândită de fiecare jucător între numărul de acţiuni reale deţinute şi numărul de firme create. A deschide multe firme fără a avea un număr suficient de mare de acţiuni reale e o greşeală pe care o fac mulţi începători. Creşterea nivelelor la oficiu ajută mult jucătorii prin creşterea productivităţii şi astfel a încasărilor din firme.

-         ProEconomica: Care sunt, în opinia ta, cele mai interesante aplicaţii din simulator?
Ovimun58: Fără a face un clasament aş menţiona Acţionariatul, Vip-ul (care ar mai putea fi îmbunătăţit), Misiunile, Topul cu premii şi nu în ultimul rând cele 2 aplicaţii pe care le aşteptăm cam de mult (Oraşul şi Oficiul).

-         ProEconomica: Câte competiţii ai reuşit să câştigi până acum? Cum reuşeşti?
Ovimun58: am câştigat 92 competiţii, dar am şi pierdut 49. Totul e să ai ce vinde şi mai ales să ţi se cumpere marfa.

-         ProEconomica: Te consideri un bun spion ProEco?
Ovimun58: Nu

-         ProEconomica: Dacă ai avea posibilitatea să modifici un singur lucru/ elemnt din ProEconomica, care ar fi acela?
Ovimun58: Grea întrebare, aş avea multe de schimbat :)) Dacă aş putea să schimb un singur lucru, aş merge pe rezolvarea problemelor ridicate de jucători (bug-uri şi erori, întârzierea postării cerinţelor pentru tehnologiile mele şi cele necesare pentru ridicarea nivelelor la firme), chiar dacă asta ar duce la întârzierea apariţiei restului de module. În general, joci cu mai multă plăcere când nu trebuie să dai zeci de refreshuri pentru a putea face ceva în joc.

-         ProEconomica: Ce sfat le-ai putea da noilor jucători?
Ovimun58: Jucătorii noi trebuie să încerce să se familiarizeze cu complexitatea jocului, să se informeze în permanenţă şi mai ales să fie ajutaţi cu sfaturi de către cei vechi. Pentru ca un jucător nou să rămână în proiect trebuie să fie îndrumat la început pentru că există riscul să dea câteva clik-uri şi să nu mai intre în joc. Am reuşit să conving destui jucători să rămână în joc, ajutându-i să-l înţeleagă şi să se dezvolte. Acum suntem şi sper să rămânem prieteni.

ProEconomica:
Mulţumim, Ovimun58

Un comentariu:

  1. Salut! Jocul este foarte interesant! Dar parerea mea este ca va grabiti cu reclamele si gold`ul in loc sa imbunatatiti calitatea jocului. Momentan jocul are multe bug-uri si lipsuri si ar trebui sa va concentrati pe lucrul asta nu pe cum a obtine bani din el.. Mai intai munca, apoi venitul..
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere