joi, 12 aprilie 2012

Cum să câştigi bani reali în ProEconomica?



Acţionariatul este aplicaţia care îţi permite, pe lângă obţinerea de GOLD şi alte beneficii, să câştigi bani reali din dezvoltarea companiilor. La butonul Acţionariat, situat în partea stângă sus a paginii, poţi găsi informaţia completă deapre acţiunile reale şi virtuale deţinute precum şi despre avantajele pe care acestea le oferă.  Tot aici poţi cumpăra sau vinde acţiuni, sau le poţi schimba în Euro reali.

Cum funcţionează?
Când treci nivelul de utilizator în partea dreaptă a paginii apare aplicaţia care îţi permite să procuri cu 1 Euro  acţiunea care s-a generat.  Pentru ce este utilă aceasta? În cazul în care vei deţine acţiuni reale, fiecare trecere de nivel pentru o anumită companie va genera un anumit număr de acţiuni virtuale (nivelul I- 25 de acţiuni virtuale, niv. II – 50, niv III. – 75, niv. IV – 100, ş.a.m.d.). La statistici poţi vedea ce acţiuni au generat companiile.
A avea acţiuni reale înseamnă a avea un şir de beneficii. Astfel pentru un anumit număr de acţiuni reale primeşti o anumită cantitate de Gold şi bani virtuali, precum şi un anumit procent de Productivitate şi Eficienţă. 

Cum câştigi Euro reali?
Accesând butonul Schimbă  (de la Acţionariat) vei vedea că 1 Euro valorează un anumit număr de acţiuni virtuale. Cu fiecare schimbare făcută valoarea Euro va creşte.  Astfel, la prima schimbare va trebui să oferi 1000 de acţiuni virtuale pentru 1 Euro, la a doua 1 Euro = 1500 acţiuni virtuale, la a treia schimbare 1 Euro = 3000 de acţiuni virtuale, ş.a.m.d.  Primii 50 de Euro pot fi schimbaţi cu aproximativ 200 000 de acţiuni. 
Atenţie! La fiecare 90 de zile valoarea unui Euro se resetează. Astfel, iarăşi vei putea procura 1 Euro cu 1000 de acţiuni virtuale.  Ceasul te va informa cât timp a mai rămas până la resetare.
Vrei să ştii cât ai câştigat?
Intră la Top Câştiguri Reale  situat în partea stângă a paginii şi vezi câţi Euro ai adunat tu şi prietenii tăi. Poţi vedea topul total, top câştiguri  Invită şi top câştiguri Acţiuni.  Şi meniul Invită este o posibilitate de a aduna Euro în cont, astfel pentru fiecare prieten invitat care devine jucător activ primeşti 10 Eurocenţi, pe lângă alte câteva suplimente de Gold şi puncte de experienţă. Dacă crezi că poţi face jocul cunoscut unui număr mai mare de persoane poţi face parte din Echipa de Promovare ProEco, iar noi îţi vom oferi câte 20 de Eurocenţi pentru fiecare invitat.

Cât pot extrage?     
 La Acţionariat şi la Top Câştiguri  sus este afişat Fondul ProEco, care indică suma în Euro ce poate fi extrasă de către jucători.  Acest fond se completează din impozitele din vânzarea acţiunilor reale şi dintr-un anumit procent din câştigurile ProEco. Alături este indicat şi Fondul Total ProEco, unde poţi vedea care a fost suma totală disponibilă pentru extragere.  Suma minimă de retragere a banilor din ProEconomica de către un jucator este de 20 de Euro. În cazul în care banii au provenit din schimbul acţiunilor virtuale în Euro se aplică şi un impozit de 20 % care se întoarce în fondul ProEco. Nu se aplică nici un impozit la banii câştigaţi din aplicaţia Invită. Jucătorii îşi asumă cheltuielile de transfer a banilor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu