miercuri, 27 iunie 2012

365 de zile ProEco Beta


Dragii noştri!
Astăzi, 27 Iunie 2012, ProEconomica împlineşte exact 365 de zile, adică un an de la lansarea versiunii Beta. A fost un an în care s-a muncit intens. Un an în care am modificat şi perfecţionat în continuu aplicaţiile. Acum proiectul arată totalmente diferit de cum ni-l imaginam la început, iar acest lucru se datorează în primul rând vouă – utilizatorilor ProEco! Până la lansarea versiunii finale a rămas puţin, iar acea dată va marca începutul unei perioade noi. Nu trebuie însă să trecem cu vederea această perioadă, în care ne-aţi fost alături chiar dacă nu s-au respectat termenele întocmai, chiar dacă unele aplicaţii dădeau erori, chiar dacă existau întrebări la care pentru moment nu găseam răspuns.  Toate acestea contribuie zi de zi la crearea unui produs ProEco de calitate, dar în primul rând, opiniile şi sugestiile care vin zilnic de la dumneavoastră.
Pentru că apreciem sprijinul şi încrederea pe care ne-o acordaţi, în această zi, fiecare utilizator va primi câte un bonus de 20 GOLD.
Vă invităm să vedeţi cîteva imagini (pe care le găsiţi şi pe  www.facebook.com/ProEconomica) ca să ne amintim împreună cum arăta ProEco la început.
Vă mulţumim că ne sunteţi alături!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu