joi, 14 iunie 2012

A fost lansat modulul de Competiţii!


A fost lansat modulul de Cometiţii!
Acum poţi selecta jucătorii cu care să concurezi la capitolul volum de vânzări.  Dacă reuşeşti să-ţi învingi adversarul primeşti bani, puncte de experienţă şi GOLD.
Ai posibilitatea să alegi durata competiţiei, care poate fi de 2 sau 8 ore. În plus, îţi poţi selecta adversarul în funcţie de ţara de origine, nivelul de utilizator şi numărul de companii deţinut.  Ar fi bine, cel puţin pentru început, să alegi jucătorii care au criterii similare cu ale tale, pentru a crea condiţii echivalente de luptă.
În prezent competiţiile se bazează doar pe nivelurile veniturilor încasate din urma vânzărilor de la companiile deţinute (cu excepţia Societăţilor pe Acţiuni şi a Laboratoarelor). În curând însă, vom introduce noi module, care vor permite să concurezi şi la alte caracteristici  precum abilităţile, aspectul meu, puncte de experienţă, valoare companii, număr competiţii ş.a. Un mare accent va fi pus pe concurenţa dintre state. În concordanţă cu modulul Competiţii va fi reorganizat şi Topul ProEco. Acesta va conţine un Top General în care vor apărea 1000 din participanţii la competiţii (dintre care primii 100 vor fi premiaţi cu GOLD) şi un Top al Ţărilor, în care cele mai bune ţări vor primi pentru toţi locuitorii benefici precum productivitate, eficienţă, fericire, ş.a.
Competiţiile te ajută să afli cât eşti de competitiv pe piaţă. În plus, ele pot servi drept stimul pentru dezvoltare. Cu siguranţă vrei să ajungi cel mai bun, şi acest lucru este posibil. Tot ce trebuie să faci este să te dezvolţi şi să participi la Competiţii!
  

Un comentariu:

  1. Singurul lucru care mi-a sarit in fata din prima este titlul:
    A fost lansat modulul de Cometiţii!
    Lipseste un p
    Competitii
    In rest e foarte buna postarea.

    RăspundețiȘtergere