joi, 15 noiembrie 2012

Misiunile


O nouă aplicaţie ce urmează a fi lansată în curând şi care sperăm că o să vă placă este „Misiunile”.  În continuare vă prezentăm câteva detalii.
Misiunile reprezintă mici însărcinări pe care trebuie să le realizezi pentru a obţine bonusul de bani virtuali şi puncte de experienţă.
Sunt 15 tipuri de misiuni, fiecare structurată pe mai multe nivele.  
Pentru realizarea unor misiuni vei avea nevoie de puncte de la Educaţie, Cultură, Fericire. Punctele date le vei putea obţine, în viitor, de la unele aplicaţii ce urmează a fi lansate (tehnologiile statului, clădirile statului, oraşul, ş.a.). Pentru început fiecare jucător va primi câte 30 de puncte de Fericire, Cultură, Educaţie – pentru a putea realiza misiunile până la lansarea aplicaţiilor menţionate.
Pentru moment, nu toate misiunile vor fi disponibile, pentru că unele aplicaţii cum sunt spionajul, oraşul ş.a. nu au fost încă lansate. Totuşi, 11 din 15 misiuni vor fi active.    
Să vedem cum funcţionează aplicaţia (vezi imaginea alăturată). Î
Observăm că la prima misiune „Ridică nivelul de utilizator”  (Upgrade user level) apare Level 11/1. Ceea ce înseamnă că sunt nivelul 11 al utilizatorului, iar pentru nivelul 1 la misiunea 1 e suficient să ai primul nivel al utilizatorului ca să primeşti bonusul.  Deci pot să selectez „Finished” şi să-mi iau bonusul.
Dacă analizăm a doua misiune  „Participă la competiţii” (Participate in contests) observăm că la realizarea acesteia vom pierde un punct de cultură. În dreptul acesteia este menţionat 0/1. Deci pentru a lua bonusul trebuie să particip la o competiţe, iar până acum nu am participat încă la nici una.  Ce trebuie să fac? Să particip la o competiţie, după care să vin şi să-mi iau bonusul apăsând butonul Finished .  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu