miercuri, 7 noiembrie 2012

Noile Topuri ProEco!

No
Dragi jucători,
Printre aplicaţiile ce urmează a fi lansate în curând pe www.proeconomica.com sunt şi noile Topuri ProEco. În continuare vă prezentăm cum funcţionează acestea.

Topul e structurat pe 4 categorii:
1.                  Categoria jucători
2.                 Categoria ţări
3.                 Categoria companii
4.                 Categoria zilnică

Să le luăm pe rând.
1.                  Prima categorie de topuri este pentru jucători şi include mai multe secţiuni: Top Forbes (pe venituri), top competiţii, top invitaţi, top misiuni şi top spionaj. 
Pentru a participa la formarea topului trebuie să vă înregistraţi plătind o anumită sumă de bani virtuali sau Gold.  Dacă plătiţi preţul de înregistrare în Gold aveţi şansa să câştigaţi un premiu mai mare.  Spre exemplu, pentru a deveni participant la Top Forbes, unde vor fi clasaţi jucătorii în dependenţă de venituri, trebuie să achitaţi 5000 MDL (cca 1250 RON) sau 30 de Gold. În cazul în care vă plasaţi pe locul I- primiţi un premiu de 100 de Gold dacă aţi decis să participaţi achitând în monedă virtuală, şi 400 de Gold dacă la înregistrare aţi achitat preţul în Gold.
Premiile I, II şi III sunt oferite participanţilor care au ocupat primele 3 poziţii pentru fiecare categorie.
Premiul IV însă, îl primesc 10 % din participanţi.
Dacă luăm acelaşi exemplu cu Topul Forbes, atunci:
-                      Locul I primeşte  100 sau 400 Gold
-                      Locul II primeşte 50 sau 200 Gold
-                      Locul III primeşte 30 sau 100 Gold
-                      Locul IV primeşte 5 sau 50 Gold

Dacă pentru locul I, II şi III o să avem câte un singur câştigător, atunci pentru premiul IV - din 100 de participanţi vom avea 10 câştigători care vor primi câte 5 sau câte 50 de Gold.  Observaţi că şi ocuparea locului IV este foarte avantajoasă – premiul fiind mai mare decât investiţia iniţială.

Notă: Premiile şi preţul de înregistrare pot să difere de la o secţiune a categoriei la alta.  Topul se actualizează o dată la 7 zile.

2.                 Categoria pe ţări – aici nu trebuie să vă înregistraţi, pentru că toate ţările participă automat la formarea topului. Şi aici avem mai multe secţiuni: top competiţii, top companii create, top jucători noi, top pachete VIP.   Astfel o dată la 7 zile se va determina în care ţări s-au câştigat cele mai multe competiţii, în care au fost create cele mai multe companii pe parcursul săptămânii, în care ţară s-au înregistrat mai mulţi jucători noi sau unde locuiesc jucătorii cu cele mai multe Pachete VIP procurate. 
Premiile le revin tuturor jucătorilor din ţara care ocupă unul din locurile care se premiază. Adică vom avea câte 4 ţări câştigătoare pentru fiecare dintre cele 4 secţiuni, cetăţenii cărora vor primi Gold, productivitate şi eficienţă.  
Spre exemplu, locuitorii ţării care ocupă locul I vor primi câte 5 Gold, 10 % productivitate şi 40 % eficienţă fiecare. 
3.                 Categoria companii - aici achitaţi taxa de înregistrare în bani virtuali 4000 MDL (1000 RON) şi participaţi în topul pentru un anumit tip de companii. Spre exemplu companiile care produc nisip vor forma un top, iar cele care produc pâine – un alt top. Participantul alege tipul de companie la care doreşte să participe. Premiile pentru locul I, II şi III sunt: 100, 50 şi respectiv 30 Gold.  Premiul IV în valoare de 10 Gold va fi primit de 10 %din participanţi. Şi acest top se actualizează o dată la 7 zile.
4.                 Categoria zilnică – aici vă înregistraţi cu 1000 MDL (250 RON) sau 20 Gold şi participaţi în Top Forbes (pe venituri)  pentru o zi.  La sfârşitul zilei primiţi un premiu în Gold dacă aţi ocupat unul dintre locurile câştigătoare. Premiul IV este deasemenea oferit la 10 % din participanţi.

Noile Topuri ProEco vin să vă ajute să câştigaţi mai mult Gold şi să vă stimuleze să deveniţi cât mai buni şi mai competitivi. Pentru că în lumea afacerilor a fi competitiv înseamnă  a avea succes. Vă dorim să profitaţi din plin de aceste topuri.

Vă mulţumim că sunteţi alături de ProEco!
Cu respect,
Echipa ProEconomica






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu