miercuri, 20 martie 2013

Modificări la SA



Echipa ProEco a modificat câteva aspecte la Societățile pe Acțiuni (SA). Acum gestionarea acestor companii a devenit mai comodă, și nu vor mai exista blocaje în ceea ce privește alegerea directorului general.
Iată ce soluții au fost găsite și implementate:
  1. Jucătorul care deține 51% din acțiuni devine automat Director General, însă dacă dorește poate oferi postul altui jucător.
  2. Dacă sunt 2 sau 3 jucători care dețin o companie de tip SA, Director devine cel care deține cele mai multe acțiuni din SA. Acesta are dreptul să numească un alt jucător în această funcție.
  3. Dacă s-a propus doar o singură persoană pentru funcția de Director General, aceasta va  deveni automat Director General, după 48 de ore
  4. În situația în care nu se propune nici o candidatură: după 48 de ore se aleg aleatoriu 3 persoane din rândul acționarilor pentru votare
  5. Dacă mai mulți jucatori au obținut acelaș număr de voturi, Director devine cel care are cele mai multe acțiuni. Dacă doi candidați au acelaș număr de acțiuni, Director devine cel care a cumpărat primul acțiunile.

Următoarele modificări la SA care vor fi realizate sunt: vânzările de acțiuni de la SA pe piață și un chat între acționari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu