joi, 11 aprilie 2013

Câteva detalii despre oraș



Dragi jucători, 
vă prezentăm în continuare câteva detalii despre oraș. 


Scopul principal al orașului este de a oferi angajați virtuali. De acum înainte,  nu vom mai adăuga virtualii ca până acum. Ei trebuie creați prin dezvoltarea a trei categorii de clădiri: case simple, vile și blocuri cu apartamente. Pe lângă angajați virtuali, orașul oferă și anumite beneficii legate de proprietăți: fericire, cultură, productivitate, eficiență, prestigiu. Prin dezvoltarea acestor caracteristici veți avea ocazia să câștigați la Spionaj sau să încasați câștiguri mai mari.

Pentru a putea dezvolta clădirile trebuie să țineți cont de trei aspecte:
1. Trebuie să existe/să construiți un drum care să ajungă până la clădire.
2. Pentru fiecare nivel ridicat al clădirii aveți nevoie de 100 de puncte ecologie pe care le puteți obține dacă plantați copaci, construiți bazine și alte utilități care vor face orașul să  fie plăcut pentru locuitori.
3. Sunt necesari bani în bugetul orașului. Acesta este format fie din impozitele pe care le plătiți din companii și activități,  fie din donațiile jucătorilor. În cazul în care orașul nu are primar, bani din buget poate aloca fiecare jucător.

Fiecare nivel ridicat al unei clădiri oferă active, ceea ce va permite să facem un clasament al orașelor și să le premiem pe cele poziționate primele în top. În plus este arătată poziția orașului în clasamentul din țara respectivă.

Pentru comoditate, în partea stângă se afișează câți bani și Gold deține  jucătorul.
Un aspect important legat de oraș: odată cu apariția mai multor clădiri care oferă proprietăți vor exista unele modificari la misiuni. Astfel, fiecare nivel al misiunilor va necesita un punct dintr-o anumită proprietate/caracteristică (fericire, cultură, ș.a. ).  Această modificare se va face în timp pentru a permite jucătorilor să dezvolte aceste clădiri.

2 comentarii:

  1. legat de primarul orasului ... as vrea sa stiu cand sunt programate noi alegeri, modalitatea de inscriere la functia de primar si daca numai primarul poate decide aparitia de noi constructii in oras sau poate si altcineva in cazul in care primarul este inactiv... multumesc anticipat pentru raspunsuri :)

    RăspundețiȘtergere
  2. cel mai penibil joc merge si ca draq

    RăspundețiȘtergere